2010. szeptember 28., kedd

kocsihajtó


A vezető, a rendező, a tudatos, a saját útját járó, a hadvezér, az ügyintéző, a győztes - a törtető, a becsvágyó
Királykék: A megfontolt nyugalom és a tudatosság színe
A tettre kész fiatalember röviden megáll a kapuban, szemében öntudat és elszántság, egyik keze a csípőjén, másik karja a kapu keretén. Most a kamerára fókuszál, hogy nem sokára áthelyezze a figyelmét a következő célpontra.
A céltudatos, megbízható, aktív és energikus vezető. Lehet, hogy egyedül halad, lehet, hogy többedmagával. Egyszerre szenvedélyes és megfontolt. Végzi a dolgát. Eszközei összhangban állnak céljaival. Nála van a húzóerő, ő az, aki működésbe hoz. A Kocsihajtó nem kerülheti el, hogy miközben halad, ne csak a szenvedélyesség és a tudatosság gyeplőjét tudja egyensúlyban tartani, de egyszerre folyamatos figyelemmel legyen a körülményekre, alkalmazkodni tudjon a környezetéhez. Fontos, hogy ne sértsen meg senkit, nehogy áthajtson valakin vagy valamin.
Ügyintézés. Következetes, határozott, felelős és körültekintő haladás a megoldás irányába. A szálak összefutnak a kezében. Önállóan és gyorsan dönt, majd viseli a következményeket.
Ha mindent egymaga akar megoldani, egyedül akarja learatni a babérokat, valószínű, hogy nem éri el a célját. Képesség kialakítása a kooperációra. A Kocsihajtónak a vele haladók számára meg kell találni azt a szerepet, melyben az ügyet előre tudják mozdítani.
Ne nézz vissza. Ez most nem a számvetés ideje. Most cselekedni kell, hogy időben felérj a csúcsra, és a bajtársakkal együtt ünnepelhess, s megpihenhess végül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése